С оркестър абитуриентите от 12 „г” на Земеделската гимназия отведоха от дома й в село Струма класната си за бала

6-годишната Красимира, облечена в народна носия, и малкият Михаил посрещнаха абитуриентите от 12 “г” от Земеделската гимназия в дома на класната им Красимира Палатлийска, в санданското село Струма. 24-мата абитуриенти пристигнаха с тъпан и зурни и влязоха в двора на класната, където бе дошла да ги поздрави и кметицата на с. Струма Величка Каталска.

Близо час абитуриентите се веселиха, като бяха истинска атрякция за местните жители, които се снимаха с тях. Абитуриентката Валя бе довела и четиригодишната си сестричка, която бе с рокля копи-пейст на кака си и двете събраха погледите на всички, дошли на тържеството в чест на класната.

Впечатляващ бе и автопаркът от модерни возила, като на всяко един от тях бе поставен надпис “Абитуриенти”.

Изви се дълго хоро на улицата, което поведе лично класната на 12 „г” Кр. Палатлийска, която заедно с абитуриентите отброяваше числата от 1 до 12. „Щастлива съм, че през всичките тези години бях с вас”, каза Палатлийска, преди да потеглят към бала, който се проведе в петзвездната перла Парк-хотел “Пирин” в Сандански. След обща снимка пред къщата на Кр. Палатлийска и лисване на менче с вода абитуриентите се отправиха към автомобилите и потеглиха за сборното място в двора на училището, за да дефилират по централната улица.

ВАНЯ МАНЧЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *