С паричен бонус председателят на петричката ПК “Струмешница” Г. Ичконов зарадва родителите на най-малката член кооператорка – едномесечната Мария

Празничен повод разнообрази трудовото ежедневие на работниците и служителите в супермаркет “Кооп” на петричката ПК “Струмешница”. Обичайният бонус от 250 лв. и личен дар в размер на 50 евро от страна на председателя Георги Ичконов бяха връчени в специално украсен кът на магазина на родителите на най-малкия член-кооператор, едномесечната красавица Мария Вукова. Дълго чаканата наследница на Вили, която работи в търговския обект, и съпруга й Красимир избра да дойде на този свят тъкмо на 07.06, рождената дата на супермаркета, с което си спечели орисията на всеобща любимка. Шефът Ичконов пожела слънчево детство на малката принцеса, носеща името на Божията майка, както и много радост и удовлетворение на родителите й, които изпитаха най-голямото щастие в живота си след серия опити по методите на асистираната репродукция, последният от които ги дари с Мария.

По отношение на социалната си политика, най-голямата кооперация в Югозапада отдавна е наложила в практиката си стимулиране на младите си кадри, решили се на съдбоносна крачка. Всеки служител или служителка, който встъпи в брак, докато е на работа в предприятието, съгласно решение на профсъюзното ръководство  получава 350 лв., а  всеки, който стане родител, бива бонифициран със сумата от 250 лв.

“Дано този наш подход бъде възприет от други фирми и предприятия на територията на община Петрич. Само по този начин можем да стимулираме раждаемостта и спомогнем за превъзмогването на демографската криза”, изрази надежда в експозето си към края на импровизираното мило тържество Г. Ичконов.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *