HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С парти с 60 гости и фойерверки пенсионерът от Криминална полиция К. Васев чества 50-г. юбилей

С 60 гости и стилно парти с фойерверки отбеляза 50-годишен юбилей в родния си град Кюстендил пенсионираният полицай от ГД „Криминална полиция“ – София Кирил Васев. На празничната трапеза в заведение в центъра на Кюстендил рожденикът събра съученици и състуденти, колеги и роднини.

Първия поздрав юбилярят получи от фамилията си – майката Йорданка Васева, братът Бойко Васев и синовете си Данаил и Петър. Специални гости на тържеството бяха приятелите му – комисар Чавдар Караджов, дългогодишен директор на Областна дирекция на МВР – Кюстендил и Монтана, зам. областният управител на Пиринско Иван Стоянов, с когото ги свързва приятелство още от младежи, личният лекар в Кюстендил д-р Антон Стойнев и други.

Специални пожелания за здраве и много успехи рожденикът получи и от родителите на фолкпевеца Константин – Иван Славчев, пенсиониран служител от системата на МВР – София, и майката Марияна, която е музикантка и със завидни танцови умения поведе първото хоро.

Градуса на настроението под звучните ритми на оркестъра поддържаха с кръшни хора съседите на юбиляря от кв. „Бузлуджа“. Празникът се превърна във вълнуваща среща и за съвипускниците на Кирил Васев от Военната академия във Велико Търново, където се дипломирали преди 27 години. С хитовата песен „Батальонът се строява за последен път“ 50-годишните мъже поздравиха рожденика и пяха от сърце. С вълнуващ танц съкварталците на Кирил Васев пък поднесоха огромната торта с еротично послание и му пожелаха да е все така енергичен, а наздравиците продължиха до зори.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *