С песни, танци и весели игри стартира учебната година в детските градини на Симитли

“Добре дошли, мили деца”, казаха педагозите и помощник- педагозите от ДГ “Ян Бибиян” – Симитли на старта на учебната година, която бе открита от порасналите вече деца от трета подготвителна група “Мечета” с рецитал на тема “Любима детска градина”. Децата пяха, танцуваха и се веселиха /сн. 1/.
Гости на тържеството бяха директорът на ДГ “Радост” Т. Матова и зам. кметът на община Симитли Евгения Георгиева. С пожелание за успешен старт на новата учебна година бе получен поздрав и от кмета на община Симитли Ап. Апостолов.
Първият учебен ден посрещна със слънчеви усмивки деца, родители и учители. С много стихчета, песни и красиви танци децата от ДГ “Радост” – център и децата от ДГ “Ораново” посрещнаха първия учебен ден ” /сн. 2, 3, 4/.
Всички групи се бяха събрали в красивите си дворове на любимата детска градина, за да се забавляват отново заедно в своя втори дом. Весели и засмени, децата отпразнуваха завръщането си в детската. По-големите, бъдещите първокласници, въведоха малките деца от 1 група в интересния и весел живот в градината. Учители, родители, роднини и приятели на децата бурно ги аплодираха и се радваха на техния първи учебен ден.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *