С постановка на благоевградския театър откриха сръбския международен театрален фестивал Joakim Interfest в Крагуевац, директорката М. Мачева почерпи за рожден ден

Спектакълът „Портретът на Дориан Грей” откри  Joakim Interfest 2019 в Крагуевац, Сърбия. Екипът на благоевградския Драматичен театър пръв се поклони на сцената на Књажевско-српски театар, а публиката не скри емоциите си  и изпрати актьорите с бурни аплодисменти.

В интервю пред Radio Televizija Srbije актьорът Севар Иванов, който изпълнява ролята на Дориан Грей, поздрави организаторите и благодари за високата оценка и гласуваното доверие именно „Портретът на Дориан Грей” да открие фестивала.

Сръбският международен фестивал Joakim Interfest се провежда за четиринадесета година, а тазгодишното издание преминава под слогъна „Кой се страхува от театъра?”. След българското участие в афиша на фестивала ще бъдат представени спектакли от Румъния, Словения и Сърбия.       

В края на вечерта директорът на театъра Маргарита Мачева посрещна своя рожден ден заедно с екипа на представлението. Колегите й я зарадваха с много цветя и подаръци.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *