С по-малкия набор орлетата сразиха съгражданите от „Пирин 2001

С по-малкия набор 2006 г. орлетата сразиха с 2:1 съгражданите от „Пирин 2001“ в Покровник в мач от областното първенство на род. 2004/2005 г. Наставникът на формацията в регулярната възраст Георги Забунов направи жест към колегата си Венелин Товиров, като му предостави възможността неговите момчета да изиграят две срещи вместо батковците, защото 12-годишните нямат първенство и цял сезон трябва да търсят участия само в приятелски турнири и контроли. Малките пиринци „се отблагодариха“ с успех срещу хората на Ивайло Андонов, а през уикенда ще опитат да го сторят на базата в село Рилци и срещу „Банско“, преди отново да сдадат щафетата. Виктор Димитров от фаул през първото полувреме и Слави Василев с глава след почивката донесоха победата срещу „Пирин 2001“.

Други две гарнитури на пиринци също се представиха на ниво в домакинствата си от шампионата на зона София. Старшата възраст се наложи с 2:0 срещу „Чавдар“. Така тимът на Александър Царевски се изкачи на 4-то място в класирането с 19 т. от 12 мача, колкото имат „Септември“, „Вихрен“, „Левски Раковски“ и „Чавдар“, но с по-лоша голова разлика. В изминалия кръг санданчани разбиха с 5:1 „Струмска слава“ в Радомир. Начело с по 28 т. са „Витоша“ и „Царско село“, трети с 26 т. е ЦСКА 1948.

Юношите младша възраст, водени от Радослав Митревски, изпроводиха бистришките тигри с 9:1 и са осми от 11 отбора с 11 т. от 8 срещи. Фиаско 1:5 на гости на „Царско село“ претърпя „Беласица“ и остана на 9-та позиция с 4 т. Водач е ЦСКА 1948 с 20 т., следван от „Национал“ и „Левски“ с по 18 т. и два мача по-малко.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *