С по-малко играчи потеглиха санданчани за Панагюрище

Със 17 футболисти потегли вчера „Вихрен” за днешната си визита на “Оборище”. Ръководството на гладиаторите загърби обичайната практика, според която в третия футболен ешелон се пътува в деня на мача и се реши на този ход, предвид важността на двубоя и отдалечеността на Панагюрище. Множеството травми, съпътстващи санданчани в последните седмици, пречат да бъде попълнен докрай тимовият лист, в който ще бъде вписана една резерва по-малко от обичайното.

Освен трайно контузените Даниел Златков и Борислав Хазуров, от списъка на Здравко Лазаров отпаднаха получилият контузия халф Илия Каталски и младият краен бранител от школата Божидар Янков, на когото предстои ядрено-магнитен резонанс за уточняване степента на разтежението, което получи тези дни.

В началото на седмицата неразположение изпита французинът от конгоански произход Родриг Нанителамио, но в хода на заниманията здравенякът възвърна силите си и отново е част от ариергарда на стадион “Орчо войвода”. Там ще си дадат среща два от най-добре представящите се напоследък тимове.

В последните си 5 мача хората на Воин Войнов записаха максимума от 5 победи, а преди това успяха да се наложат и над временния водач в групата “Хебър”. Подопечните на Електричката се движат в подобен график, след като за същия период записаха 4 успеха и 1 равенство. В атака домакините ще разчитат на твърде ефективния напоследък Лъчезар Георгиев, който след двата си гола преди седмица срещу „Балкан” вече има 8 попадения в сметката си и е най-резултатният във формацията на панагюрци. Гостите, от своя страна, се надяват да не секва головият устрем на нападателя им от с. Ключ Александър Якимов, който със същия голов актив е №1 сред стрелците на гладиаторите през този полусезон.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *