С празник в радомирски квартал откриха спортна площадка, кметът обеща и зона за отдих

Кметът на Радомир Пламен Алексиев откри пред десетки жители на квартал „Пчелински“ нова спортна площадка и ги  увери, че площадката няма да е единствената придобивка за жителите на квартала, като догодина там ще бъде направена и зона за отдих. В  приветствието си той изрази надежда, че повече хора ще ползват спортния комплекс.

„Да си пожелаем децата да идват и да тренират на него вече като изградени спортисти, които да постигат успехи с емблемата на Радомир”, каза Алексиев и подари две футболни топки на един малък и на един възрастен жител на град Радомир.

Председателят на Общински съвет – Радомир Светослав Кирилов заяви в своето слово, че “едно голямо желание на жителите на квартал “Пчелински” вече е факт”. Той допълни, че местната власт не забравя за потребностите на жителите на кварталите на град Радомир и в частност на тези от кв. “Пчелински”.

Светослав Кирилов даде уверение, че това няма да е последната придобивка за квартала. „Догодина през пролетта тук ще има и една прекрасна детска площадка и зона за отдих, в която малки и големи ще бъдете заедно и ще се радвате на хубави моменти.

С прекрасните си изпълнения на родопски песни Пирина Христова и Виктор Джоргов грабнаха сърцата на публиката.

Кулминацията на празника беше демонстративният мач между сборен отбор на администрацията на общината и Общинския съвет срещу ветерани от квартал “Пчелински”.

С добри изяви на вратата на общинския отбор се отличи Светослав Кирилов, който спаси куп положения пред своята врата. Най-красивото изпълнение в мача бе дело на изпълнителния директор на “Струмска слава” Кирил Николов- Киро Змея, който отбеляза ефектен гол във вратата на отбора на кв. “Пчелински” със странична ножица. Двубоят бе оспорван и завърши при равен резултат 3:3 в редовното време. При дузпите по-точен мерник показа отборът на кв. “Пчелински” и спечели мача със 7:6. Демонстративен детски футболен мач изиграха и сборен отбор от град Радомир срещу отбор от кв. “Пчелински”.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *