С прасенце сукалче, обработено по специална технология, д-р Г. Мегданов черпи близките си за ЧРД

Прасенце сукалче, обработено по специална технология и печено няколко часа, за да придобие убийствена коричка, приготви гоцеделчевският лекар д-р Георги Мегданов за рождения си ден в събота. Заради безспорните му кулинарни умения, доказани през годините, близките му деликатно го зарязаха в кухнята да се оправя сам с трапезата, гласувайки му по този начин безпрекословно доверие. Освен че не ги разочарова, управителят на частна клиника си заслужи аплаузите и на десетките си приятели, за които от началото на пандемията почерпката е снимка с поредния кулинарен шедьовър на страницата му във Фейсбук.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *