HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С преход в Пирин покорителят на Гросглокнер, банскалията Кр. Елинов, спечели нов приятел – световния шампион по кикбокс Л. Симеонов – Любо Чука

Бившият ММА боец и световен шампион по кикбокс за 2013 година Любомир Симеонов, известен като Любо Чука, и любителят алпинист Красимир Елинов от Банско, който тази година направи своя дебют извън пределите на страната ни и изкачи един от най-трудните върхове в Алпите – Гросглокнер, направиха заедно незабравим преход из върховете на Пирин.
След незабравимия ден, прекаран по величествените върхове на красивата българска планина, Любо Чука е вече следващият й фен и любител и на 100% ще се върне отново.
Любомир и Красимир в компанията на още няколко техни приятели тръгват от хижа “Вихрен” през Казана-Кутело-Кончето-Баюви дупки и оттам обратно по подсичащата пътека към Вихрен през Кабата и се връщат отново на хижата.
За Елинов и Симеонов преходът, изпълнен с много адреналин и приятни преживявания, се оказа началото на едно ново приятелство. Чрез страницата си във Фейсбук отдаденият с цялото си сърце на алпинизма, природата и планината Красимир Елинов изрази с няколко думи чувството да бъдеш водач на човек, спечелил уважението на хиляди хора по света, и му благодари за приятния ден заедно.
“С много хора съм бил в планината, за да я покажа през моите очи, и с всички от тях ми е било много приятно. Да се качиш обаче горе при един великан с друг великан и да се окаже суперземен пич и нов приятел, няма как да не се снимаш за спомен… Благодарности на Любо Чука за приятната компания и незабравимия ден в Пирин”, публикува Кр. Елинов на стената си.
ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *