С прическа кадем за новия сезон се появи на първото занимание на отбора си капитанът на „Черно море“, неврокопчанинът В. Панайотов

С чисто нова прическа може да се похвали роденият в Гоце Делчев капитан на елитния „Черно море“ Васил Панайотов. Неврокопчанинът се появи на първото занимание на своя тим през лятната подготовка с рус перчем, за който по всичко личеше, че ползотворни усилия бе направил личният му коафьор. Наблюдателни веднага забелязаха промяната във външния му вид и не скриха одобрението си. Той пък много се доближава до друг негов съотборник Илиян Илиев-младши.
Гоцеделчевецът и синът на старши треньора бяха сред общо 19-те футболисти на моряците, които стартираха занимания на клубния стадион и ще могат да бъдат видени на живо съвсем скоро. Всички те ще бъдат на лагер в Банско от идната сряда, където ще протече почти половината им подготовка, по време на която ще играят 4 контроли, а една от тях ще бъде срещу тим от Югозапада – „Струмска слава“. Пребиваването в града под Тодорка пък ще даде възможност на Васил Панайотов да отскочи до родния му Гоце Делчев, който е само на 50-ина километра от там. Освен това ще бъде и възможност за евентуално освежаване на прическата му. Тя според запознати е била направена от неврокопска коафьорка след одобрението на нежната му половинка непосредствено преди заминаването му за Варна, с пожелание тя да му бъде на кадем за новия сезон, който да бъде още по-успешен и от предишния.
СТОЯН МАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *