С пръстен от бяло злато с диамант кикбоксьорът от Дупница Кр. Сулев поиска ръката на любимата си Джулия на 21-ия й рожден ден

Очарователната фризьорка Джулия и заместник-треньорът от СК „Патриот“ Дупница – кикбоксьорът Красимир Сулев, се сгодиха.

„С Краси се запознахме в Италия. Оттам се зароди нашата любов на 05.01.2016 г. След около шест месеца заживяхме заедно и през 2017 година се върнахме в България. За мен любовта е нещо, което на всеки пожелавам да изпита, и бих казала, че любовта от пръв поглед съществува. Годежът беше уникално преживяване…“, сподели за вестник „Струма“ чаровната Джулия.

Любопитната новина е, че годежът между двамата влюбени е станал на рождения ден на Джулия. „Рождения си ден го празнувах в Пловдив, в страхотен италиански ресторант. Посрещнаха ни перфектно, а и Пловдив е един прекрасен град. В ресторанта имаше пианист, който свиреше класическа музика, просто атмосферата беше уникална. Към средата на вечерта любимият ми Краси излезе със своя приятел, кикбоксьора Слави Павлов, а след малко се върна с 21 червени рози. Когато го видях да слиза по стълбите с букет в ръка, всичко в мен се разтрепери. Усетих пеперуди в стомаха, той коленичи пред мен и вече знаех какво следва и какъв е моят отговор. Краси ме попита: „Джулия, ще се омъжиш ли за мен?”. А моят отговор беше: „Да!”. След което ми подари уникален пръстен от бяло злато с диамант. Имаше разкошна торта с шоколад, която и двамата обожаваме. Това беше едно прекрасно преживяване. За пореден път той доказа колко много държи на мен и ме обича. Пожелавам на всяка една дама да изпита това незабравимо чувство. Сега вече сме още по-сплотени и едно цяло, без него живот за мен няма да има, той е всичко! Искам да благодаря и на нашите приятели Слави Павлов и Божидара Здравкова, че бяха до нас в този момент, и за прекрасната вечер! Благодаря и на всички наши близки, които ни подкрепят!“, сподели развълнувана за вестник „Струма“ прекрасната Джулия.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *