С пълна шестица на изпита по биология малката дъщеря на експерта в РУО В. Павлова – Бояна, вече е студентка по дентална медицина

По-малката дъщеря на старши експерта по информатика и ИТ в РУО – Благоевград д-р инж. Василиса Павлова – Бояна, ще следва дентална медицина в МУ – София. Чаровната и амбициозна млада дама, възпитаничка на Езиковата гимназия в Благоевград, изкара пълна шестица на кандидатстудентския изпит по биология и „Мн. добър” /5.25/ по химия. Така с бал 34.50 /при максимален 36/ стана студентка в специалността, която единствено искаше да учи.

Старши експертът научи прекрасната новина докато беше на работа. Тя почерпи колегите си от Регионалното управление на образованието, а към пожеланията за здраве и професионални успехи се присъединиха педагози от цялата област.   

Силно развълнувана, д-р Павлова придружи дъщеря си при записването й в Медицинския университет /на снимката/, като я посъветва никога да не спира да учи, да преследва мечтите и  всичко, което трябва да направи, е да вярва, че може. 

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *