С пълно 6 на матурите Ани Бакалова и Тони Шумарова от випуск 2021 заслужиха официалната награда на ПГ „Пейо Яворов” в Петрич – Совата на знанието

На вълнуващ празник, изпълнен с радост от хубавите години, приятелства и знания, с тъга от раздялата със съученици и преподаватели, но и с много нови мечти и надежди, зрелостниците от випуск 2021 на Профилираната гимназия „Пейо Яворов” в Петрич се сбогуваха с училището. С пожелания за здраве, много бъдещи успехи и красиви мигове в живота, дипломите на завършващите петте паралелки връчи директорът на училището Кристина Касабова. 

Отличниците на випуск 2021 и класните ръководители бяха отличени със статуетки, а на финал вече бившите ученици се снимаха за спомен с учителите си

Специалният момент в церемонията бе обявяването на Знайко на випуска, като тази година две момичета получиха Совата на знанието и мъдростта. Новите носители на официалната училищна награда са учениците от 12 „д” Ани Бакалова, постигнала оценка от 6.00 на матурата по английски език, и Тони Шумарова – с пълна шестица по биология, а призът им бе връчен от миналогодишния Знайко Валентин Кузманов – вече студент в Медицинския университет в София.

Награди с лента “Отличник на випуска”, книга и материален стимул заслужиха и още двама зрелостници – Александра Ташева с 6.00 по математика и Димитър Йовев – 6.00 по история.

Директорът Кр. Касабова официално връчи статуетките и на класните ръководители, които с обич и търпение обгрижваха класовете си по пътя на осъзнаване и израстване.

Красиви думи, сърдечни пожелания, музика и усмивки оцветиха тържеството, а на финала вече бившите ученици се снимаха за спомен с учителите си.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *