С първата си заплата Любо Нейков изял цял кашон с банани

Комикът Любо Нейков е известен с кулинарните си умения, но и с чревоугодничеството си. Веднъж актьорът успял да изяде цял кашон с банани и едва не загинал от преяждане, разкри самият той.

По времето на соца, когато за бананите и портокалите се извиваха безкрайни опашки, 48-годишният актьор бил дете. По Коледа, когато пускали от плодовете в определени магазини и в ограничена бройка, цялото семейство на Любо се нареждало на опашка. Родителите му и батко му Цецо се правели, че не се познават, тъй като имало ограничения за количеството. Детската мечта на малкия Любо била да има цял кашон с банани. Едва години по-късно тя се сбъднала. С първата си заплата актьорът си купил един кашон от тропическите плодове, пише HotArena.

„И до ден днешен много обичам банани. Купих си аз един кашон и започнах да ям, обаче прекалих. Стана ми лошо. Когато бях в Доминикана се впечатлих от многообразието на банани. Видях 7 вида – зелени, жълти, малки, големи… Едни бяха за брашно, други за пържене”, разказа комикът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *