С първи уроци по пиано, танци и песни откриха учебната година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова официално откри новата  учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Тя поздрави всички ученици, преподаватели и родители от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и от свое име.

По време на събитието заместник-кметът сподели добрата новина, че скоро започва ремонтът на фоайето на Младежки дом, което ще се превърне в място за културни прояви.

Началото бе поставено на площад „Народни будители“, където се събраха гости,  родители, преподаватели и малките таланти от центъра.

По време на тържеството бяха презентирани всички школи, а възпитаниците на центъра показаха всичко научено и усвоено до момента. Учениците показаха отличната дейност на центъра, чрез рисуване, пеене, танцуване и други.

От миналата учебна година в  Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград бяха открити две нови школи. Една от тях е  Школата по цигулка с ръководител Стоил Богданов. „Приключенски клуб“ също стана част от семейството на центъра от миналата година.

От тази учебна година най-новото попълнение в центъра е школата по пиано. Преподавател е Милена Томанова, която вече посрещна първите си ученици.

ИВАН ИВАНОВ

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *