С разлика от 1 ден зам. кметът на Благоевград Христина Шопова и сестра й Таня честваха рожден ден

„Днес моята прекрасна майка има рожден ден! Искам да ти благодаря за всичко, което си направила за мен, за всичко, на което си ме научила, и за това, че винаги си усмихната и жизнерадостна. Пожелавам ти от сърце да продължаваш да бъдеш такава, каквато си. Обичам те много!” – тези прекрасни думи бяха първите, с които започна вчерашният ден за зам. кмета на Благоевград Христина Шопова. Те дойдоха от любимия й син Георги /сн. 1/, който е футболист в „Славия”.

След милото поздравление на Жоро се включиха и десетките приятели и познати на Шопова, които сериозно подгряха телефоните и профилите й в интернет с пожелание да си остане все такава чаровница. Сред особено ценните за рожденичката обаждания беше това от сестра й Таня Спасова, която имаше рожден ден завчера. Въпреки разликата от 5 години и 1 ден между двете сестри те са категорични, че са и най-добрите приятелки /сн. 2/.

„Малката сестра означава много повече от най-добър приятел, означава, че към нея изпитваш дълг и искаш да я защитиш от всичко лошо. Но някъде във времето нещата се обърнаха и сега Хриси ми дава голяма сила и обич! Тя е онзи спокоен глас, който ми връща надеждата, когато нещата стават безнадеждни!”, обяснява Таня.

„Спомням си, когато бяхме деца, Таня ми казваше, че човек може да постигне всичко с воля, упоритост и добро сърце. После бе личният й пример! Радвам се, че успява да запази бодрия си и непримирим дух и доброто си сърце”, връща топката на кака си Шопова.

Честването на рождения си ден зам. кметът остави за вечерта със семейството.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *