Съпрузи наддаваха за общински офис в Благоевград

С 41 стотинки над началната тръжна цена и оферта от 147,50 лв. собственикът на фирма „Слава 7“ ЕООД Венцислав Дуев спечели наддаване за наем на общински офис в сградата на новия битов комбинат в централната зона на Благоевград. В ролята на конкурент с предложение от 147,20 лв. се яви съпругата му Любомира Дуева с фирмата си „Слава 7 България“ ЕООД, която развива аналогична дейност за посредничество при намиране на работна ръка. За по-голяма сигурност в офертите си и двамата бяха депозирали до два пъти ценовата оферта в запечатани малки пликове.

Единственият въпрос на бъдещия наемател към председателя на тръжната комисия Румяна Чорбаджийска бе: „Кога можем да вземем ключа за нанасяне?”.

От общо 15 общински помещения в централната част на Благоевград, обявени за отдаване под наем, само за две имаше кандидат-наематели. С оферта за 70 лв. месечен наем Асен Вакареев ще ползва 21 кв.м на метри от площад „Македония“, в съседство с офисите на КТ „Подкрепа“. Без желаещи да ги наемат останаха помещения в сградата на новия битов комбинат, съседната, в която се помещава администрацията на Пътно управление, на ул. „А. Костенцев“ 7 и ул. „Славянска” 42, за които отново ще има търг след седмица.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *