HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С таксита, мотори и ТИР абитуриентите на Езиковата се събраха за бала

С отброяване от 1 до 12, красиви и стилни, зрелостниците на една от елитните гимназии на Кюстендил – Езикова гимназия „Д-р Петър Берон”, откриха абитуриентската фиеста в областния център. В стремежа си да бъдат оригинални, част от тях пристигнаха на бала си с такси, една от дамите бе избрала мотобанда за транспорт за бала, а сред най-оригиналните се нареди Васил Кръстев, който пристигна в ресторанта с ТИР.

Сред морето от едноцветни рокли се открои националката по сумо Рос-Мари Маринова /12 „а”/, дъщеря на общинската служителка Офелия Димова. Тя бе заложила на бяло-синята визия с рокля на столична дизайнерка. Сред абитуриентите се открои и красавицата, бъдещата актриса Анастасия Мелникова /12 „б”/.

„Тази година изпращаме и пълния отличник Георги Христов”, каза директорът на училището Иванка Янкова. Георги е приет в няколко български вуза, а след като спечели отличието за най-добър млад преводач в Европейския съюз, от няколко чуждестранни вуза също са изпратили покани да стане техен студен, издават близките на Христов.

Иначе тази година Езиковата гимназия в Кюстендил изпраща 69 абитуриенти от паралелките „Английски с испански език” и „Английски с немски език”.

ЖАНА ХРИСТОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *