С тези зодии не се шегувайте! Те нямат чувство за хумор

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор. Всъщност, дори и при някои хора, които мислят себе си са забавни, то липсва.
И както при много други аспекти на личността ни, зодиакалният знак, под който сме родени, може да играе голяма роля по отношение на чувство за хумор.
Тези зодиакални знаци нямат такова и смехът се среща значително по-рядко в ежедневието им.
Скорпион
Никога не знаем какво си мислят представителите на тази зодия. Те са като затворена книга и е малко вероятно да се засмеят, дори когато сме развеселени.
Те правят опит за шега, но ако също не сме представители на тази зодия, тя едва ли ще бъде разбрана и дори може да се стори обидна.
Стрелец
Няма нищо по-лошо от някой, който иска (има нужда) да бъде център на вниманието и смята, че е забавен, но всъщност не е – Стрелецът.

Родените под този знак трудно могат да ни разсмеят, просто защото не са родени с чувство за хумор. Затова ги оставяме с техните начини за търсене внимание и приемаме, че има вероятност да не смеем изобщо, когато сме с тях.
Дева
Ориентираните към детайлите Деви са твърде фокусирани върху подробностите, за да демонстрират и чувство за хумор. Не че не искат да имат, при тях просто то липсва.
Педантичната им природа ги прави чудесни в други области, чувството за хумор обаче не е сред тях. tialoto.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *