С торта с ловни мотиви изненадан за 50-годишнинанта си съдебният изпълнител Г. Цеклеов, екипът му облече тениски с надпис „Честит юбилей”

С приятна изненада стартира вчерашния ден за  частния съдебен изпълнител от Разлог Георги Цеклеов. По повод 50-годишния му юбилей дъщеря му Николета, синът му Станислав и целият екип на кантората му в Разлог го изненадаха в офиса с торта. Те заложиха на по-различна тематика на сладкото изкушение от традиционното за такъв повод и избраха да бъде аранжирана с елементи на хобито му – лова, като само свещичките говореха за повода. Горд елен сред зелени борови дръвчета, това беше избрал екипът на кантората за шефа си, но не случайно. Те  вложиха и символика в избора си, тъй като благородният елен символизира слънцето и изгрева, светлината и чистотата, плодородието и жизнеността, творчеството и духовността, достойнството и мъжествеността. Еленът се свързва и с Дървото на живота поради приликата на рогата с клоните на дървета, които символизират слънчевите лъчи и  плодородието. С този жест те демонстрираха своята признателност и уважение, като пожелаха здраве и бъдещи успехи, както и много щастливи моменти със семейство и приятели.

Допълнителна празничност на повода придаде и още един детайл. Целият екип на кантората бе облечен със специално поръчани за повода тениски с надпис „Честит юбилей“, а в средата цифрата 50, изписана със златист цвят. 


Юбилярът заедно с децата си

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *