С тържество в читалището изпратиха малките абитуриенти от ДГ „Патиланци” в Микрево

„Довиждане, детска градина „Патиланци“, здравей, първи клас!“, казаха децата от подготвителна група в струмянското село Микрево.

Сцената на читалището в селото се изпълни с много радост, песни, танци, стихотворения и детска глъч. Поводът беше тържество по случай изпращането на малките абитуриенти от ДГ „Патиланци” в община Струмяни под надслов „Довиждане, детска градина!”. Вълнуващо тържество събра децата от подготвителна група, техните семейства и приятели при връчването им на удостоверенията за успешното завършване на предучилищна група.

Пред присъстващите в залата малчуганите показаха, че са подготвени отлично за ученици от своите любими учителки – Гергана Григайтис, Соня Илиева,  Блажка Христова, Таня Господинова, Янка Цонева и Ванеса Стоянова.


Моменти от вълнуващото тържество на малките абитуриенти от ДГ „Патиланци”

Директорът на ДГ „Патиланци” Анита Митрева пожела на бъдещите първокласници да бъдат здрави, усмихнати и щастливи, и гордо да вървят по пътя на знанието. На финала зам. кметът на община Струмяни Фиданка Котева поднесе подаръци на бъдещите ученици и им пожела на „На добър час!”.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *