Refan-728×90-July-2019

С фалстарт стартира US воаяжът на проф. В. Жечев, фалит на руски ресторант го остави без сцена и микрофон за „Поручик Галицин”

С фалстарт започна американският воаяж на лектора на Колежа по туризъм в Благоевград проф. Васил Жечев. Известен като най-върлия русофил на територията на Югозапада, той дълго време обмисля дали и за колко време да приеме поканата на дъщеря си, която живее в САЩ, предвид не особено добрите му геополитически чувства към вечния руски опонент. След няколкоседмично проучване обаче Жечев научил, че близо до къщата на щерка му има руски ресторант с музика на живо и толериране на караоке изпълненията, където може без проблем и на микрофон да изпълнява любимата си песен за поручик Галицин, и това наклонило везните в полза на полета до САЩ. 3 дни след кацането му в Страната на неограничените възможности проф. Жечев обаче започнал да звъни на приятелите си в Благоевград и с драматичен глас да ги уведомява, че се връща в България, защото руският ресторант бил фалирал. Явно дъщеря му е намерила някакво друго приятно занимание на татко си, защото следващото обаждане на професора било преди дни, когато обявил, че се прибира в края на месеца и Америка всъщност не е чак толкова калпава страна, за колкото си я мислел. Тъй като не си пада много по модерните комуникации, В. Жечев не е влизал в страницата си във Фейсбук от месеци, което още повече кара приятелите му да очакват с нетърпение връщането му, за да разказва.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Митю Пищовов

    Горкият “Лектор” от измисления “колеж”, да иде в българска кръчма и да им изпее за Ванечка, по ще го разберат. А керка му не беше ли в американски пандиз?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *