С фиеста в любимото си заведение футболистите на Банско изпратиха отиващата си 2017 г.

Футболистите на Банско изпратиха отиващата си година и есенния полусезон с купон. Начело с изпълнителния директор Йордан Баряков и треньорския екип Димитър Крушовски и Иван Топузов всички се включиха във фиестата, която протече на два етапа. В любимата на всички футболисти махана по стара традиция те похапнаха прочутите местни мезета и подгряха за втората част в местен клуб, където, както винаги, в центъра на купона бе емблематичният Красимир Дурчов, сърцето и душата на компанията.
Заедно с него на дансинга се раздадоха вратарят Иван Димитров, опитните Руслан Иванов, Любомир Витанов и Петър Лазаров, които показаха, че не само с топка в крака могат да правят чудеса, а и владеят ритмите на народните танци и актуалните денс хитове.
Веселието продължи до късно, като бе увековечено с множество фотоси. Снимките не пропуснаха и старите бойни другари – помощник-треньорът Иван Топузов, треньорът Димитър Крушовски и Красимир Дурчов, които и в казармата бяха в една рота, а сега отново са екип.
Партито бе последното събиране на отбора за 2017 г., след което тимът излезе официално във ваканция, която ще приключи в средата на следващия месец, когато ще стартира зимната подготовка.
ВАСИЛ БОРИСОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *