С щуро парти преподавателката по английски М. Грозданова чества 2 в 1 рожден ден и Хелоуин

Преподавателката по английски език и собственик на езиков кабинет в Благоевград Мариана Грозданова чества две в едно – рождения си ден и Хелоуин. Тя отбеляза личния си празник с близки и приятели, а в духа на католическия Ден на Вси светии компанията бе с ефектни костюми.

Най-оригинален бе обаче тоалетът на самата рожденичка, дегизирана като дяволче, атрактивният й грим и аксесоарите допълваха неотразимата й визия. С пожелания за много лични и професионални успехи, да бъде все така усмихната и позитивна приятелите честитиха рождения ден на Мариана и под звуците на „Happy Birthday” тя духна свещичките на специално приготвената за случая торта – с паяци и паяжини.

И тъй като преподавателката по английски е запален фен на тенис на корт и има редица призови места в различни турнири, близките й пожелаха да покори още много върхове в любимия си спорт.

“Споделеното щастие е двойно щастие, преживяната емоция и радост е проекция на силата и желанието да докоснеш и дариш настроение и любов! Истината е във взаимното споделяне, за да бъде животът още по-прекрасен! Днес се докоснах до споделеността и любовта на всички вас, мои приятели, които виртуално бяхте част от моя празник! Благодаря ви за милите пожелания и думи, които ме накараха да се почувствам още по-специална, защото ви има всичките”, написа в социалната мрежа рожденичката.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *