С 10 от „Германея“ започва на „Бончук“ невъзможната мисия за оцеляване на аутсайдера с 0 т. цяла есен

С 10 футболисти от „Германея“ и общо 19 нови попълнения започва днес на „Бончук“ невъзможната мисия за „Чепинец“ и новия му стар предводител Атанас Стоилов, който до зимата водеше сапаревобанчани, а след раздялата подбра със себе си основните играчи и се върна в бившия си отбор във Велинград в опит да  стори чудото, като навакса от позицията на обречен с нулев актив 15-те точки до спасителния бряг.

„Марек“ си е „Марек“ и ни чака тежък двубой, за нас всеки мач до края ще е финал, заяви младият наставник в навечерието на визитата в Дупница. Срещата е поверена на санданчанина Йордан Воденичаров с асистенти Георги Стоянов и Добрин Стоилов.

Областното дерби между „Германея“ и „Велбъжд“ поема пернишка бригада с главен Димитър Димитров. Делегат на сблъсъка е шефът на ОС на БФС – Кюстендил Евгени Йорданов. Колегата му  начело на централата в Благоевград Александър Кабзималски ще съблюдава за действията на Васимир Ел-Хатиб в Симитли, където „Пирин“ /Рз/ приема „Рилски спортист“. Делегатски хонорар  ще заработва и директорът на Спортното училище в Сандански Николай Марков на стадиона в Гоце Делчев при визитата на „Хебър“ срещу местния „Пирин“. Арбитърът от града под Хисарлъка Младен Пенев получи наряд за домакинството на „Беласица“ срещу „Балкан“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *