С 12-метрова лимузина и букет от 111 рози благоевградчанин поднесе годежен пръстен на управителка на комплекс край Разлог

Управителката на комплекс “Реденка” край Разлог, чаровната Павлина Милушева получи най-романтичното и вълшебно предложение за брак.
Нейният любим Слави Крънчев от Благоевград поиска ръката й на работното й място, край басейна на комплекса. Той пристигна с 12-метрова бяла лимузина и изненада любимата си с огромен букет от 111 рози и падайки на колене поднесе годежния пръстен. Вълшебният момент предизвика сълзи на радост в очите на двамата влюбени. Заветното “да” и последвалата романтична целувка бе приветствано от приятелите на годеника с бурни аплодисменти и викове “горчиво”.
Романтичното предложение развълнува и част от гостите на комплекса, които в този момент релаксираха край басейна и също станаха свидетели и аплодираха чаровната двойка.
Денят на влюбените продължи с романтична разходка с лимузината, която бе част от изненадата на годеника.
Любовта между Слави Крънчев и Павлина Милушева пламнала още при първата им среща и им трябвало малко време, за да разберат, че искат да са заедно цял живот.
“Всеки от нас вижда в другия себе си”, споделиха влюбените и допълниха, че това е достатъчно, за да бъдат щастливи.
ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *