С 12 приятели и купон 3 дни санданчанката Кристина Буковска празнува 30-ия си рожден ден

Санданчанката Кристина Буковска чества 30-ия си рожден като в приказките – 3 дни и 3 нощи. Толкова продължи празненството, на което бяха поканени 12 гости, най-близките приятели на красивата рожденичка.
Специално за тържеството тя бе резервирала луксозни къщички в хотелски комплекс в Сандански. Купонът започна с плажно парти край басейна, декориран в сини и бели балони. В същата цветова гама беше и банският на Кристина, която бе подготвила разхладителни напитки и коктейли за гостите. След тази прелюдия се премина към същинската част на празненството, което се пренесе в механата. Всички бяха облечени в бяло за вечерта според предварително зададения дрескод.
Тематична беше и триетажната торта с формата на два куфара и глобус, мил комплимент към хобито на рожденичката да пътешества. За своите 30 години тя е обиколила 34 държави, което е свързано с работата й във фармацевтична компания. Уникалната торта, на която би завидил всеки майстор-сладкар, бе приготвена от любителката Анна Бакалова.
Веселбата продължи до зори със страстни танци в дискотеката. Тридневният празник, изпълнен с много приятни изненади, приключи с разходка до Рилския манастир.
“Всичко беше като един хубав сън, който остави незабравими спомени в мен”, сподели Кристина Буковска.
БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *