HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С 4 млн. лв. Ст. Шарлопов разширява хотелската си база в Сандански

В края на този месец ще се направи първа копка за разширяване хотелската база на парк хотел „Пирин“. Инвестицията е в размер на близо 4 млн. лв., като с нея ще се удвои капацитетът на хотела. Това съобщи собственикът Стефан Шарлопов на среща с Александър Манолев, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ в област Благоевград и бивш заместник-министър на туризма.

„Искам заедно да дадем старт на този проект, защото през годините сте помагал за утвърждаването на Сандански и региона като целогодишна туристическа дестинация“, обърна се бизнесменът към кандидат-депутата от ГЕРБ. По думите му хотел Пирин винаги е имал една основна цел – да привлича платежоспособни туристи, които да се задържат повече време в Сандански. „С годините показахме не само, че това е възможно, но и че хотелската база се оказва тясна за всички желаещи да посетят този красив град. Затова ще изградим изцяло ново хотелско крило с 60 луксозни стаи, а в него ще работят местни хора“, допълни Шарлопов.

„Подобна инвестиция означава повече работни места, а в дългосрочен план – и по-високи доходи за заетите в сектора“, каза Александър Манолев. Той подчерта, че хората от региона ще оценят спазения ангажимент. Това бе едно от обещанията на Стефан Шарлопов по време на местните избори през 2015 г. Тогава той заяви, че ако общината има стабилно управление, което покаже, че иска да я развива в правилната посока, той ще увеличи инвестициите си тук. „Сега препотвърждавам този ангажимент, но с ясното разбиране, че за да се движи местната икономика, трябва стабилна държава и доказани професионалисти в управлението“, каза Шарлопов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

  1. Делчев

    Партията е ясна. Преференцията вече също! Ще гласувам 11 с преференция за вас номер 5, г-н Манолев. Защото сте човек-амбициозен, млад, кадърен и квалифициран! Успех

    Отговор
  2. Деси

    Хубава новина за Сандански и туризма там е това. Най-после някой с правилна мисъл за региона

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *