С 40-см гръцки заргани екссъветникът Сашо Милчев закри летния сезон

Бившият общински съветник в Благоевград Сашо Милчев закри летния сезон с няколко прилично отрасли заргана, хванати край бреговете на Ставрос. За да няма допълнителни въпроси и разсъждения по темата, той се снима с един от рибоците /сн. 1/ и безапелационно съобщи под снимката в профила си във Фейсбук: „Добър съм и на морски риболов. Заргани 40 см“.

Бизнесменът всъщност откри сезона още през юни в Гърция, като цяло лято редовно дразнеше приятелите си, показвайки как тръгва на риболов с яхта /сн. 2/ за лов на чепаре, за паламуд и сафрид, колко красиви са отрупаните с плод портокалови дървета в южната ни съседка и каква романтика лъха от гръцките пристанища.

Веднага след като се изфука със зарганите, Милчев получи сериозна оферта да ги товари в багажника и да потегля с тях към Шилигарника, където вече започват да се събират приятелите му от зимните ваканции в очакване на първия по-сериозен сняг. Заклет скиор, Сашо Милчев през зимата рядко пропуска уикенд, в който да не е в Банско, и по-специално по пистите под Тодорка, и по тази причина вероятно е единственият благоевградчанин, поддържащ слънчевия си тен през цялата година.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *