Тази жена се е правила на сляпа цели 30 години, а като разберете причината ще останете без думи

57-годишната Кармен Хименес от Мадрид разказала на почти всички свои познати преди около 30 години, че е ослепяла напълно поради сериозно заболяване на очите. Според думите на съпруга й, тази новина е била „удар за цялото семейство, но ние винаги сме я поддържали“.

Какво обаче било изумлението, което изпитали роднините на испанката, когато разбрали, че тя се е преструвала на сляпа, за да не контактува с никого.

„Изморих се от случайни срещи с познати и досадни разговори.

Никога не съм бил общителен човек и моята слепота ми помагаше отлично да избягвам много социални задължения“, разказва Кармен за портала Hay Noticia.

Когато жената признала пред семейството си, че през всички тези години ги е лъгала за състоянието си и всъщност вижда прекрасно, роднините заявили, че отдавна подозирали нещо нередно, но свързвали това с психологическите трудности на незрящите хора.

Мъжът й винаги се удивлявал, как внимателно неговата „сляпа“ жена си поставя грим на лицето и понякога също така забелязвал как Кармен поглежда към телевизора, но не можел и да си помисли, че зад тези странности стои почти 30-годишна измама. Сега хитрата испанка е заплашена и от съд, тъй като благодарение на своята измислена слепота, тя не само е избегнала досадните срещи и разговори, но е и получавала материална помощ от страната си. lifebg.net

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *