HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тази маска за цъфтящи краища е същинско чудо за всяка коса

За да се отървете веднъж завинаги от проблемите, трябва да опитате маска за цъфтящи краища. Понякога изтощената коса е в състояние да съсипе деня на всяка уважаваща себе си жена. Тя е предпоставка за ниско самочувствие и липса на увереност. Когато това се случи, започват да се търсят всевъзможни средства за съживяване на косата. За да върне тя предишната си гъстота и да спре да цъфти в края, трябва да се използват конкретни продукти. Те невинаги се закупуват в готов вид от козметични магазини. Напълно достатъчно е да се прерови хладилникът и да се направи една страхотна смес от домашни средства, която да помогне на дамите да се почувстват отново желани.

В това отношение процедурите за промяна във вида на изтощената коса са няколко. За да не се лутате с часове в избор на най-доброто за себе си, ние сме ви приготвили едни от най-ефективните смеси. Те се забъркват буквално за броени минути и се отразяват изключително добре върху косъма. Следователно той бива заздравен и подсилен, което не му позволява да се къса така лесно като преди.

Със зехтин и мед: подбира се висококачествен зехтин и домашен пчелен мед. Само така резултатите ще бъдат зашеметяващи след няколко намазвания. Ето и какво се прави: 1 с.л. мед се комбинира с 1/4 чаша зехтин. За да бъде завършена процедурата, трябва да се разбият два яйчни жълтъка и трите продукта да се разбъркат много добре. Сместа е готова за нанасяне върху косата, но се започва от корените към нейните върхове. Най-голямо внимание напълно логично се обръща на краищата на косата, където всъщност е и проблемът. Поставя се шапка за баня и се изчаква точно 45 минути. Когато те изминат, косата се измива с вода, но съветът ни е водата да бъде възможно по-студена. Не се използва топла вода в този случай. Подбира се и подходящ шампоан за изтощена коса, за да се изплакне много добре сместа.

Процедурата дава отлични резултати, но само и единствено при редовна направа от страна на нуждаещите се от промяна дами. Те са тези, които е редно да настояват и да не се отказват, преди да видят първите резултати. 2 пъти в седмицата е достатъчно, за да се реши проблемът с накъсаните краища. Сами виждате, че не е никак трудно и не отнема много време. Затова не се колебайте и минута, а опитайте!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *