Тайни ритуали сбъдват желания – вижте как

Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в стремежа към успех.

Ритуал с въже или конец

Сдобийте се с парче здраво бяло въже или конец. Хванете го с двете си ръце от двата края и дърпайте с всички сили в различни посоки. През цялото време трябва да си представяте, че желанието ви навлиза в него. След това трябва да омотаете въженцето около свещ, която ще запалите. Оставете я да изгори до края, а след това съберете изгорелите остатъци и ги увийте в нещо подходящо. Полученото е талисманът ви, който трябва да пазите, докато желанието не се изпълни. Има и друг вариант. Не изгаряйте въжето, а го носете винаги със себе си. От време на време си говорете с него и го дърпайте, както в началото. Това ще възобновява силата му всеки път и ще добави устременост по пътя към постигането на желанията си. Когато мечтата стане реалност, срежете въженцето по средата. Така пускате на свобода натрупаната в него енергия, която до този момент ви е помагала.

Ритуал с перо

Ако се стремите към успех в делата си, то се сдобийте с перо от птица. Сивото перо помага в службата и в кариерното си развитие. Черното перо пази от врагове и недоброжелатели. Бялото дарява с покровителство от висшите сили. Цветовете също имат значение – червеното или розово носят любов, синьото – здраве, а зеленото – пари. Перото от сврака носи успехи във финансовия сектор, а това от врабче ви помага да успеете в деловите отношения. За да имате по-голяма възприемчивост в ученото ви е нужно перо от врана или бухал. Пауновото дарява със слава и бързи успехи, а това от петел – възстановява здравето и дава носи сили.

За да активирате магическите способности на перото, е нужно да го активирате със следните думи: Мафафуа занги дие аргмафон. Заклинанието е универсално и се използва за всякакви желания. Перото действа само, когато го носите непрестанно с вас.

Свещ на желанията

За ритуала са ви нужни бяла, червена, оранжева, жълта, зелена, синя, виолетова и небесносиня свещи. Ако се затруднявате с откриването им, може да използвате само бяла, червена, жълта, зелена и синя. Ритуалът се изпълнява в неделя сутринта. Сложете в голяма чаена чаша бялата свещ, като намалите дължината ѝ така, че да бъде колкото височината на чашата. Другите свещи се палят и, една по една, се накланят поотделно над чашата с бялата свещ. В нея се капва по капка от различните цветове восък. Чашата се пълни с разноцветен восък до нивото на бялата свещ. Свещта на щастието се пали всяка вечер, докато желанието не се сбъдне.

Гадаенето на ориз по-точно от кафето

Някой въпрос , който ви мъчи, е в състояние да ви тревожи дълго време. Но има бърз и лесен начин за предсказване на бъдещето с ориз, който ще ви помогне да вдигнете завесата над тайните на бъдещето. Това е техника за предсказване, която се използва в продължение на векове и все още не е загубила своето значение. Тя позволява да си отговорим на въпроси като: Ще се сбъдне ли желанието ни?, Трябва ли да приема предложение?, Трябва ли да очаквам скоро богатство? и т. н.

Като цяло, гадаенето с оризови зърна е в състояние да отговори на всеки въпрос, като единственото ограничение е следното: резултатът трябва да бъде или само „да“, или само „не“. За ритуала са необходими: бяла свещ; стъклен съд с едър ориз; лист хартия и химикалка. Препоръчително е абсолютно уединение. Често това се прави в голяма компания, но в този случай ритуалът е само забавен, но не и предсказващ. Необходимо е да запалите свещта и да поставите съда с ориз пред себе си. После трябва кратко да формулирате въпроса, който ви интересува, така че отговорът да е или „да“, или „не“. Посочете задължително и периода от време (например, „Ще си купя ли кола за една година?“)

Необходимо е да се напише въпроса на хартия и да се хвърли в съда, след което с ръката си разбъркайте добре ориза. След това е необходимо да се съсредоточите върху пламъка и мислено повтаряйки въпроса си, да извадите шепа оризови зърна. Желателно е веднага да ги хвърлите на масата и да ги преброите: Ако зърната са нечетен брой, тогава отговорът е не. Не, замисленото няма да се случи, предложението не трябва да се приема, богатство не се очаква. Ако зърната са четен брой, то отговорът е Да. Да, вашите планове ще се реализират, по-добре да приемете предложението, можете спокойно да разчитате на скорошно богатство. За да си осигурите желания резултат от гадаенето, оризът, с който сте гадали, трябва да се сготви и да се яде, препоръчва ПИК. В случаите, когато отговорът е „Не“, зърната е добре да се закопаят под някое дърво. Този е класическо Коледно гадаене на ориз, но в действителност може да се извършва по всяко време. Отговорът винаги ще бъде верен, ако човек достатъчно се концентрира върху своя въпрос. trafficnews

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *