Тайното семейство на новия премиер Стефан Янев! Съпругата му топ бизнес дама, зет му – барман

Личният живот на служебния премиер Стефан Янев тъне в мистерия, макар от седмица насам той да е сред най-обсъжданите лица в държавата. 61-годишният генерал, роден е близкото до Пловдив село Поповица, всъщност е женен от дълги години за софиянка.

Съпругата му Пенка е бизнес дама, която върти цели две фирми. Тя отдавна се е утвърдила на пазара с недвижими имоти и управлява своя собствена кантора, регистрирана на територията на полицата, която се занимава с посредническа и консултантска дейност при покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижима собственост, оценка на недвижими имоти, покупка, строителство и обзавеждане на обекти с цел продажба или отдаването им под наем, комисионни и превозни сделки и други доходоносни начинания.

Вторият й бизнес е локализиран в провинцията, по-точно в Асеновград. Фирмата извършва всякакъв вид търговски операции – производство и търговска реализация на различни хранителни, промишлени стоки и изделия, разкриване на магазинна мрежа, търговско посредничество и представителство, транспортна дейност -превоз на пътници и товари в страната и чужбина, външнотърговска дейност – внос и износ, търговско посредничество и представителство на чуждестранни лица и фирми в страната, пише „Ретро“.

Янев и жена му са родители на две големи деца – син Костадин и дъщеря Екатерина. Щерката на служебния министър-председател се дипломирала в Софийския университет през 2015 г. и завършването й било радост за цялото семейство, което се събрало, за да изгледа церемонията пo връчването на дипломите лично.

Още по-голямо щастие обаче Екатерина им донесла с новината, че ще стават баба и дядо. От 2 години нсам ген. Янев и ясена му се гордеят с внучка Мишел. Щерка им все още не е минала официално под венчилото, но е сгодена за своя любим Иван.

Toй пък е сред най-известните и успешни бармани в България, с умения на световно ниво и е основател и собствени на първото по рода си училище за бармани в София. Двамата с премиерската щерка също имат своя фирма, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *