ТАКА СЕ ПРАВИ! Орлетата в „Септември“ и треньорският тандем М. Радуканов-Ст. Гошев намалиха драстично заплатите си

Многобройното пиринско лоби във втородивизионния „Септември“ и всички останали играчи  плюс треньорският щаб откликнаха с разбиране на ситуацията и се отказаха от част от възнагражденията си, докато трае забраната да упражняват професията. От клуба не посочиха с колко са орязани заплатите, но дадоха да се разбере, че намалението е значително.

„В тези дни, когато сме изправени пред моменти на трудности, предизвикаkи от пандемията Ковид-19 и всички последствия от нея върху спортните клубове, първенства, бизнес сфери, икономики, бихме искали да ви информираме, че всички футболисти, треньори и служители на ПФК „Септември“ АД – София се съгласиха да намалят драстично своите трудови възнаграждения. Ръководството изказва своите благодарности за проявеното мъжество, професионализъм и разбиране в тази тежка ситуация за всички ни. Вярваме, че заедно ще се справим с всички настоящи и бъдещи трудности и скоро ще се върнем по-силни към това, което обичаме с цялото си сърце, а именно – да се доказваме на зеления терен. Благодарим Ви от все сърце! Бъдете здрави!”, гласи официалното изявление на клуба.

Капитанската лента на столичния тим носи Борис Галчев, другите кадри на орлетата в селекцията на добре познатия в Благоевград тандем Милен Радуканов-Стефан Гошев са защитниците Александър Башлиев, Юлиян Попев, Румен Сандев, Стилян Николов, вратарят Филип Димитров, острието Преслав Йорданов…

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *