Таки издържа две жени, босът пръска луди пачки за кралски живот в Дубай

Христофорос Аманатидис –Таки е закъсал с две жени. Според отлично осведомени източници на в. „Ретро” митичният наркобос се грижи не само за жена си Боряна, но и за сестра ѝ Анна. Двете близначки си уредиха живота, след като Боряна дари Таки с наследници. Така и двете си живеят като принцеси, а Аманатидис задоволява всичките им прищевки.

Финансово той осигурява не само майката на децата си, но и нейната сестра, която от години живее с тях в Дубай и цялото ѝ семейство се издържа от боса. За капак моделката Анна решила да се захване със свой бизнес, който, разбира се, е спонсориран отново от Таки. От няколко месеца тя се хвали, че е професионален фотограф, а биографията и познанствата ѝ на модел ѝ дават идеална възможност за професионална реализация.

За този бизнес обаче се изискват немалко средства. Когато казала на Таки и сестра си какво иска да прави, Аманатидис веднага извадил парите и финансирал всичко. Освен че закупил на Анна най-модерната техника, той дава и средства да може тя да пътува където поиска, пише “Пик”.

„Всичко започна уж на шега. Но Таки много я подкрепя. Тя само трябва да е спокойна и да работи. Не е нужно да се притеснява дали ще има ангажименти или не, може да работи спокойно, защото има доста силен финансов гръб”, казват отлично запознати. Анна решила да излезе от границите на Дубай, където живее от години, заедно със сестра си и Аманатидис и да обикаля света в търсене на най-добрите кадри. Екскурзиите ѝ пък плаща именно босът, който не пести никакви средства нито за Боряна, нито за сестра ѝ.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *