HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Таксиметровият бос Г. Карамангалов вдигна приказна сватба с 400 гости на красивата си дъщеря, младоженците ще релаксират с круиз по Средиземно море и екскурзия в Тайланд

Бизнесменът от Сандански Георги Карамангалов, който е един от първите собственици на таксиметрова фирма, съпругата му Мария и сватята им Артемида Присова, която получи приз „Учител на годината” в курортния град, вдигнаха сватба за чудо и приказ на децата си. Над 400 гости от страната и чужбина станаха свидетели на щастливото събитие.

Никол Карамангалова и Никола Присов увенчаха дългогодишната си любов със заветното „Да” на ритуал в парковата зона. Там пуснаха в небето два бели гълъба. Дългогодишните приятели на младото семейство – Ирена и Михаил Куемджиеви, пристигнаха от Англия, за да кумуват на сватбеното тържество. Младоженецът, който е фитнес инструктор и мениджър в софийски фитнес център, не се отделяше от красивата си избраница. 5 шаферки, приятелки на булката, се открояваха сред гостите в дълги рокли в розово, а 5-имата шафери бяха приятели на младоженеца.

Дрон кръжеше през целия сватбен ден над младоженците и гостите, за да заснеме щастливото събитие. Духов оркестър, известен цигулар и мощна заря бяха сред изненадите, а огромната торта бе с форма на дворец.

Меденият месец на Никол и Никола ще е 8-дневен круиз из Средиземно море, който стартира от Италия. След завръщането им кумовете и младоженците пък са си разменили ваучери за екскурзия в Тайланд.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *