Таксиметровият шофьор, возил Стайков-младши: Нямаше нищо необичайно в поведението му

Стайко Стайков остава в интензивното отделение на МВР-Болница. Очаква се да бъде преценено дали състоянието му позволява той да участва в съдебен процес.

В нощта срещу понеделник защитникът на Стайков разбрал, че клиентът му, който се издирва от септември за участие в престъпна група за производство на нелегални цигари и ДДС измами, е бил отвлечен. Това разказа пред bTV адвокат Любомир Таков. 

По думите му, същата вечер Стайков подписва и молба, с която изразява готовност да съдейства на разследването.

Вчера сутринта, пред разследващи в „Пирогов”, наследникът на Миню Стайков е обяснил, че станал жертва на отвличане. Междувременно, таксиметровият шофьор, закарал Стайко Стайков до дома му обясни, че в поведението на клиента му не имало нищо необичайно.

„Вземам го от точка „А”, закарвам го до точка „Б”. Без всякакъв конфликт, без въобще нищо. Качих го от мола на „Черни връх” и го закарах до Бояна. И това е. Дори да е отвличан, най-нормалното нещо е, ако е избягал и ако са го пуснали, да махне на първото такси и да се прибере”, каза таксиметровият шофьор и допълни, че Стайков-младши е носел противогрипна маска, не е носел пари в себе си и охраната е платила за превоза.
От вътрешното министерство обявиха, че извършват проверка по сигнала, че близки на Стайков са направили опит да влязат в МВР-Болница, където е настанен той.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *