Талантите на „Пирин“ /ГД/ и „Банско“ вдигнаха адреналина на родителите си

Талантите на „Пирин“ /ГД/ и „Банско“ от набор 2009 сътвориха футболен празник в приятелска среща, която гостите от топкурорта под Тодорка спечелиха с 3:0. Малките козлета, водени от доскорошния наставник на първия отбор Георги Галчев, бяха подкрепяни от гласовита агитка от родители. Достойно им опонираха и местните привърженици. Трите гола паднаха преди почивката с автори Атанас Лалев, Иван Чанев и Георги Юнчов. Домакините настояват за реванш, който допълнително ще бъде договорен в удобно време за двете страни.

„Хубаво е да има подобни мачове, в които децата да се срещат, да се развиват, да създават приятелства. Показахме, че имаме потенциал срещу съперник, който със сигурност тепърва ще показва добро лице и разполагащ с немалки възможности“, коментира треньорът на победителите Георги Галчев.

„Имаме върху какво да работим, но важното е, че момчетата имат желание за развитие. Сверихме възможностите си със силен тим. Трябва да направим така, че да задържим желанието на децата за игра. Ясно е, че ще трябва много труд, но не бива да позволяваме на момчетата да се отказват, а да каляват своите характери. Така се става личност“, коментира предводителят на пиринци Борис Боянчев.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *