Талантите от “АртПоп” – Дупница завоюваха трето място на национален конкурс, Ив. Лечев връчи лична награда на китариста на състава

Талантите от вокален състав “АртПоп” – Дупница с ръководител Таня Камбурова за осма поредна година участваха в националния конкурс “Път към славата” в София.
“Конкуренцията беше много голяма, 65 деца от цялата страна, но нашите деца се представиха прекрасно. Михаил Николов се класира на II място във втора възрастова група, а Дара Драганова се превърна в любимец на публиката. В категория джаз в изключително тежката III възрастова група II място извоюва Ангела Драганова, а Ивайла Кръстева, Виолина Стефанова, Ванеса Чалева, Елизабет Николова и Катрин Младенова с изявите си допринесоха съставът да спечели трето място в конкурса, както и две специални покани за конкурси в Италия и Гърция. Специална награда – педал за китара, връчи лично Иван Лечев на нашия китарист-пианист Калоян Стоянов, който свири и на кахон”, сподели развълнувана за вестник “Струма” ръководителката на състава Таня Камбурова.
НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *