Талант от школата на орлетата стана комита, Майстор Зоро лисна менче с вода за късмет

С 20 футболисти, сред тях неколцина нови, стартира лятната подготовка на “Беласица”. Най-популярното име е на възвръщенеца Атанас Димитров. Малкия Джаич бе основна фигура в състава на комитите през сезон 2016/17 г., преди да премине през “Ботев” /Вр/, с който извоюва промоция в елита, и впоследствие през “Вихрен”. На „Царя“ 28-годишният поливалентен бранител облече любимия си номер 13.

На проби при бяло-червените е 20-годишният талант от ДЮШ на орлетата Асен Крушовски, който през миналата кампания риташе за “Перун”. Опит да пробие в първия отбор на родния клуб прави Тодор Филев, който довърши юношеството в школата на ЦСКА, след което наблегна на учението в НСА. Увертюрното лятно занимание бе предшествано от традиционния водосвет, отслужен от отец Ангел Кочев. На ритуала присъстваха местният депутат Георги Динев, клубното ръководство, целият треньорски състав и 20-ина от най-ревностните фенове.

Навръх Петровден свещеникът и управителят на дружеството Иван Златински пожелаха на футболистите успешна подготовка, лишена от контузии, и достойни победи в следващия шампионат на ЮЗ Трета лига. Непосредствено преди началото на същинското занимание най-възрастният привърженик Стоян Божиков-Майстор Зоро лисна кофа с вода за късмет на любимия тим. На терена не излязоха защитникът Симеон Бояджиев и вратарят Кирил Георгиев, но причината се оказа основателна. По същото време първият игра за ЮЗУ „Н. Рилски“ в студентското първенство, а Малкия Валяк остана седнал на резервната скамейка, след като наскоро претърпя лека хирургическа интервенция на коляното.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *