Танцьорката Габриела излиза от ареста срещу 5000 лева гаранция

Срещу 5000 лева гаранция освободиха от ареста 21-годишната танцьорка Габриела Медарова, която в нетрезво състояние и след употреба на канабис потроши 10 коли в пловдивския квартал Кючук Париж, а месец след това разби носа на момиче в пловдивска дискотека.

Според магистратите от Районния съд в Пловдив към настоящия момент липсва реална опасност подсъдимата да се укрие и да извърши престъпление. Съдът счете още, че  срокът на задържане на младото момиче не бива да бъде продължаван.

Решението може да се обжалва в 7-дневен срок пред Окръжен съд – Пловдив.
Срещу младата жена са повдигнати обвинения както за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди, така и за причинените щети на автомобили, които тя блъсна на паркинг, след като се качила в нетрезво състояние зад волана.
През май Медарова удари в лицето в нощен клуб в Пловдив студентката Катя Андреева. На 18 май Районният съд в града я освободи с мярка „Подписка“, тъй като прие, че няма доказателства, че тя умишлено е извършила това престъпление. Габриела обясни, че ѝ е прилошало, облегнала се е на вратата на тоалетната, след което ръката и се плъзнала и ударила Катя в лицето. Дни по-късно Окръжният съд в Пловдив върна танцьорката в ареста. Съдът прие, че от доказателствата може да се предположи, че тя е извършила престъплението, в което е обвинена и за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до една година или пробация.
Медарова е обвинена и за нанесени материални щети на десет автомобила. На 15 април тя повреди колите в нетрезво състояние, докато са на паркинг в Пловдив.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *