Таро прогноза за всяка зодия за септември

Месецът ще бъде интересен

Новият месец идва с промени не само в атмосферата, но и в енергията. Таро картите разкриват интересно начало на есента. Важно е да не спираме да гледаме напред, дори и да се усещаме в застой. Какво ви очаква според зодията? 

Зодия Овен

Септември месец за представителите на тази зодия ще бъде вълнуващ. Шансовете за успех са във ваша полза, Овни. Вашите ресурси, независимо дали са материални или емоционални, може да са се нуждаели от време, за да бъдат възстановени. Сега сте в чудесна позиция и може да се насочите към по-дългосрочна, стабилна форма на успех. Уловете тази положителна енергия, защото успехът, който чакате е пред вас.

Зодия Телец

Очаква ви един невероятен месец, Телци. Таро картите показват, че късметът ще ви следва. Първите дни може да усетите блокада, че усилията ви са напразни. Продължавайте да бъдете упорити, да се трудите. В края на септември ще видите светлина в тунела и не забравяйте, че Вселената ви  е поставила точно там, където трябва да бъдете.

Зодия Близнаци

Новият месец идва с промени за вас, но това няма да ви изплаши. Някои от плановете ви може да бъдат забавени, старите идеи да отпадат, да се формират нови взаимоотношения, разклащащи основите на вашите междуличностни отношения. Въпреки това, вие ще се движите през месеца с увереност. Не се страхувайте от това, което предстои.

Зодия Рак

Ако през август не успяхте да видите плодовете на вашите усилия, то през септември всичко ще се промени. Няма да е без стресови моменти. Бъдете упорити и не се отказвайте. Съвсем скоро пред вас ще се открие един по-хубав период.

Зодия Лъв

Лъвовете ще прекарат голяма част от месеца в размисли, планиране и завършване на целите си една по една. Енергията е отлична за вас, ще подобрите вашите лидерски и креативни умения. Затова не спирайте да планирате, отделете време  за забавления и приятни емоции.

Зодия Дева

Девите са знак, който обича да контролира, да държи в неприкосновение личния си живот. През септември ще планирате и всичко, с  което се захващате, ще искате да стане скрито. Е, в някакъв момент, ще се наложи да допуснете хора до себе си, които ще могат да ви помогнат. Новият месец ще ви подложи на изкушението да контролирате всичко и на всяка цена. Внимавайте!

Зодия  Везни

С енергията на таро картата 8-те Пентакли, сега ще бъде отлично време да свършите всичко, което е било отложено. Въпреки това е важно да не забравяте, че качеството е по-важно от количеството и ако бързате, грешките ще са налице. Дайте всичко от себе си, бъдете прецизни и успехите няма да закъснеят.

Зодия Скорпион

Таро картите показват, че емоционалното състояние на Скорпионите ще бъде нестабилно. Това може да се дължи на промяната във времето, на твърде многото премисляне на проблемите, неудовлетворенията. Грижете се добре за себе си и не допускайте нездравословните навици да вземат връх. В комуникацията с другите бъдете открити, а не премълчавайте истината.

Зодия Стрелец

Септември идва с много положителна енергия за вас, Стрелци. Месецът ще бъде забавен, флиртуващ, с много късмет по отношение на вашите романтични взаимоотношения. Но бъдете реалисти и се опитайте да поддържат нещата край вас стабилни. Комуникацията с другите ще се подобри, пише az-jenata.bg

Зодия Козирог

Таро картите показват, че през този месец вие ще процъфтявате. Имате голям потенциал, добри идеи, затова не се крийте от светлините на прожекторите. Другите ще ви търсят за съвети, в работен план може да получите и интересни предложения. Ако бъдете смели, Вселената ви е подготвила все хубави подаръци.

Зодия Водолей

Таро картите показват, че бъдещите ви планове може да бъдат замъглени. През новия месец, родените под знака на зодията, ще се насладят на това, което е точно пред тях. Има какво да празнувате, на какво да се радвате, само се огледайте. Очаква ви един интересен септември, сравнително спокоен, насладете му се.

Зодия Риби

Рибите са пълни с енергия и желание за по-хубав живот. Вашите идеи ще получат зелена светлина, а креативността ви и желанието да не спирате да планирате, ще се повишат. Месецът ще бъде светъл за вас, с много нови възможности, настроението ви ще бъде положително. Вдъхновение няма да ви липсва.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *