Таро прогноза за юли! Важна промяна чака тези зодии…

Това е таро прогноза за юли 2018 г. от астролога и таролога Анжела Пърл. Подробности за всеки знак на зодиака!

Овен

Първото нещо, което Овен ще срещне през юли, е промяната. И то на всички фронтове! През първата половина на месеца очаквайте финансов успех. Тези, които търсят работа, ще я открият, бизнесмените ще получат неочаквано, но много приятно предложение за пари. И разбира се, ще има много възможности и почти всички от тях ще бъдат много успешни. От средата на юли за Овен ще започне нов период в живота. Назад ще останат всички ненужни и излишни прорблеми, а напред ще излезете на светлина и с удоволствие! Така че през юли Овен ги очаква доста интересен месец на трансформация и промяна, и за по-добро!

 

Телец

През юли 2018 г. Телец очакват последни преди почивката. И може да успеят с всичко: Да завършат ремонта, да завършат проекта или да изкарат изпит. Във всеки случай – не спирайте: почти сте там! От средата на месеца ще ви бъде отправено творческо предложение. Слушайте: какво ви харесва, какво можете да направите, защото Телецът е знак за талант. Намерете интересна идея и започнете нов проект смело. През юли той просто е обречен на успех. И знаеш ли, ако започнете нещо през юли, то ще се сбъдне!

 

Близнаци

През юли във връзка с финансирането ще бъдете в положителна територия. Не можете да се притеснявате за пари, тъй като те ще тичат към вас. Това, което планират Близнаците през юли, със сигурност ще се сбъдне! Прекрасните, съгласувани и разумни Близнаци няма да извършат неразумни действия, защото през юли те ще разчитат на опита от миналото и знанието. Това в личния ви живот, което е необходимо, е да станете по-реалистични и да не се движите в облаците.

Рак

Честит рожден ден, скъпи Раци – това е вашият месец! От самото начало на месеца Ракът го очаква светкавична промяна. И ако смятате, че на 13 юли затъмнението във фазата на Рака ще донесе негативи,  съмнения за промените не са необходими. През юли Раците ще бъдат там, където се чувстват много добре. На място, където се чувстват като истински кралици и царе. Този месец ще бъдете запомнен от романтични приятни мигове и реализиране на вашите планове. Също така е възможно да чуете за бременност на ваш близък. Или някой нов ще влезе в живота ви: нова връзка, нова работа … Във всеки случай това ще бъде нов цикъл в живота ви: нещо или някой ще дойде в живота ви.

Лъв

Лъв се съветва да се вписва в положителните, а не в тъжните спомени на бившата любов. Тогава съдбата ще ви даде море от ярки събития, романтични срещи и истински приятели. Вече от средата на месеца емоциите ще победят. Дългоочаквано пътуване, радостно събитие, празник, съдбоносно предложение – нещо приятно със сигурност ще пробиете в живота ви. До края на месеца очакваме промени. В допълнение, това е много благоприятен период, за да се отървете от всички проблеми, които ви пречат. Например, по това време е добре да започнете диета и да отслабнете.

Дева

Юли е месец на затъмнения. Много от Девите ги чакат промени в работата, кариерата или професията. И някои може би ще сменят кръга на общуването. Във финансово отношение Дева трябва да бъдат много внимателни. Въпреки че това може да бъде свързано с екскурзия до морето. Ето защо е вероятно разходите да бъдат приятни. И за да избегнете ненужните разходи, планирайте бюджета си буквално от първия ден на месеца. В края на юли е възможно пътуване, за което Дева отдавна е мечтала. Така че пестете пари и опаковайте чантите си!

Везни

Според хороскопа, юли-2018 г. за Везни ще бъде много успешен месец. Но за някои от вашата среда, това е точно обратното, и вие трябва да отговаряте за себе си и за този човек. В средата на месеца очаквайте приятно събитие, свързано с финансирането: закупуване на помещения за бизнес, нов дизайн на офиса. Каквото и да е, ще бъде добра сделка и добра цена за вас. Здравословни проблеми няма да имате! А тези Везни, които все още търсят любовта, през юли ще имат прекрасен романтичен период. Бъдете отворени към нови взаимоотношения, активно контактувайте, общувайте с противоположния пол, защото дори простият безгрижен разговор може да се превърне в красиви чувства.

Скорпион

От самото начало на месеца чакайте добавки в брой. Това ще са парите, които можете да получите за вашите таланти. Помислете внимателно какво може да направите, да продадете или какви сделки да направите, за да получите финансова награда. В сферата на работата можете напълно да реализирате вашите смели идеи, да ги споделяте само с колеги и началници. Таро прогнозата за юли 2018 Скорпион обещава щастлив период в любовта. Скоро ще срещнете своя човек – близък и интересен и духовно.

Стрелец

Това е най-добрият период, през който да обърнете внимание на децата. Майки, татковци или онези, които имат малки деца – трябва да помислите колко често излизате сред природата с цялото семейство или дори да си почивате заедно на морето. Обърнете внимание на затъмненията през юли, те могат да имат фатални последици за вас. Задръжте се спокойно и лесно с потока – тогава всичко ще бъде наред с вас! Последната седмица на юли 2018 г. за Стрелец е труден период, изпълнен с много грешки. Компютрите могат да се сринат, документите да се изгубят, срещите да се провалят. При пътуванията е възможно да се случат непредвидени ситуации, свързани с неспазването на ограничението на скоростта или с повреда на електрониката.

Козирог

За Козирог юли няма да бъде скучен и тъжен, защото около него са толкова много интересни, обещаващи и приключенски възможности. Можете да промените не само живота си, но и живота на другите. Това е добър период за прекратяване на тютюнопушенето, прекъсване на токсичните отношения или напускане на работа, което е опустошително за вас. Направете крачка към себе си и късметът със сигурност ще ви се усмихне. В средата на лятото за Козирог е период на надежди и промени в отношенията, както и време за конкретни действия.

Водолей

Водолей без съмнение ще започне нов период от живота си. Ще направите спонтанни решения, които впоследствие ще имат положителен резултат. За да постигне успех през юли, Водолей трябва да се довери на вселената и лесно да се справи с щастието си. Водолей също ще реши да смени работното си място, което ще му позволи да разкрие неговия творчески потенциал. През юли консумирайте повече плодове и зеленчуци, за да избегнете заболяване през есента.

Риби

Риби през юли 2018 г. няма да плува в кална река, а ще се потопи в чист океан от любов, просперитет и добро настроение. Очаквайте свежи приходи, добро настроение и добро здраве! През последните дни на юли-2018 г. се опитайте да покажете повишено внимание. Не се изключват инциденти. Възможни са спонтанни реакции към възникващи събития. Също така не е необходимо да се хвалите, трябва да мислите, това което говорите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *