Тежка карма тегне над семейството! Умря и бащата на удушената в Поморие Алекс

Масиран инфаркт погуби бащата на 7-годишната Александра, която бе зверски удушена от съседка през април 2014 година в Поморие. Веселин Тодоров, по-известен в града с прякора Германеца е починал внезапно на 22-ри август на бургаското летище, пише “Монитор”.

Трагедията се разиграла посред бял ден на терминал “пристигащи”. Германеца пристигнал, за да посрещне гости от чужбина и да ги настани в един от хотелите си. Докато чакал туристите, той изведнъж се хванал за сърцето, свлякъл се на пода като покосен и повече не помръднал. На място била извикана линейка и реаниматори, но Германеца издъхнал за секунди и екипът не успял да направи нищо. Той бе погребан в родния си град Поморие в петък, а близки и приятели си взеха последно “сбогом” с него в местния храм “Рождество Богородично”. За поклонението пристигна и бившата му съпруга Евелина Великова, с която бяха разделени повече от три години.

Трагедията с дъщеричката им Алекс буквално съсипа брака им и скоро след жестокото убийство семейството се разпадна. Известният поморийски лихвар почина на 58-годишна възраст, точно 4 години и 4 месеца след убийството на най-малката си дъщеря. След поредната трагедия в семейството, в малкото градче се заговори, че черна прокоба тегне над фамилията, а хората свързаха злощастията с нечистия лихварски бизнес на Веселин Тодоров.

“Това е поличба, че всичко се връща на този свят – и доброто и лошото. Каквото правиш на другите, това те чака и теб. Весо Германеца не си даваше сметка какво прави и остави тежка карма. Много хора разплака, това лихварство му изяде главата и алчността. Жалко за детенцето, което си отиде без никаква вина и за по-голямата му дъщеря Екатерина, която загуби и сестричката си и баща си”, коментираха хората в Поморие.

Други пък смятат, че Германеца не успял да преживее трагедията с детенцето си и болката по загубата закономерно довела до тежък инфаркт. Синът му Методий, който е от първия му брак публикува във фейсбук: “Искам да се обърна към всички – ценете моментите с любимите си хора и не пропускайте възможност да споделяте всеки един щастлив момент”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *