Тежка катастрофа и взрив разтърсиха Айтос, има загинал

Тежка катастрофа и взрив разтърсиха Айтос. Инцидентът е станал на улица “Хаджи Димитър” в град Айтос. Това е главният път, по който се движат автомобилите от Руен към кръговото кръстовище на града, съобщава Марица.бг.

ТИР блъска няколко коли и се спира в крайпътна ограда. Един от автомобилите е с газово устройство, което е предизвикало взрив. По първоначална информация в него е загинала млада жена.

Все още не може да се установи броят на пострадалите, както и на загиналите при ужасяващата катастрофа. Потвърдената жертва в изгорялия джип е жена на 28 години. Колата е с регистрация от Добрич. Мъжът до нея е жив и без сериозни изгаряния.

Напълно помлян е фирмен микробус на слънчогледите “Донки”, от който са успели да излязат част от пътниците – невредими. 

По първоначална информация ТИР-ът се е движел с бясна скорост по улицата надолу към кръговото. Отказали му спирачките. На магазин „Т Маркет“ той първо помита пешеходка, която по твърдения на свидетели буквално помляна.

След това товарният автомобил е отнесъл шест коли, които са чакали на светофара. Не може да се установи точният брой на хората в тях. На място има три противопожарни автомобила, гражданска защита, доброволци. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *