Тежка сватба! Племенницата на ДПС лидера Искрен Шишков – Елис, каза “да” на своя любим на тържество с 1000 гости

Племенницата на заместник-председателя на областната структура на ДПС в Пиринско Искрен Шишков – Елис, вдигна тежка сватба с избраника на сърцето Сюлейман Сюлейман. Двамата сключиха граждански брак в обновения преди няколко години градски парк на Гоце Делчев, а после празникът продължи в популярен местен ресторант. Водещ на церемонията беше младата певица Илиана Кръстева.
С трепет и силна обич един към друг младоженците положиха подписите си върху брачното свидетелство, а след това същото направиха и кумовете – семейство Тодор и Извера Земеделски.
По стара българска традиция майката на младоженеца Джемиле захрани младото семейство с питка и мед.
Елис и Сюлейман получиха десетки поздравления от свои близки, роднини и приятели от близо и далече. Двамата се запознали по време на следването си в Благоевград. Завършили са специалност “Екология” в Югозападния университет “Неофит Рилски”. Сюлейман е от село Горно Краище, община Белица, но често ще му се налага отсега нататък да идва в Гоцеделчевско, откъдето е булката Елис. Там са и родителите й – един от най-добрите учители по история – Идрис Топчи, и красивата му съпруга Рамзие.
Специално за сватбеното тържество от Благоевград пристигна вуйчото на булката Искрен Шишков заедно със съпругата си Искра и дъщерите Албена и Христина. Братовчедът на булката Благовест Чаушев пък дойде от София, където работи във фризьорски салон и се грижи за прическите на известни плеймейтки, сред които Миглена Каканашева и Николета Лозанова.
С изисканост и чар блеснаха кумовете Земеделски. Тодор е дългогодишен военнослужещ, а прекрасната му съпруга Извера е учителка в Казанлък.
През целия ден младото семейство посрещаше гости от целия Гоцеделчевски регион, Благоевград, София, Белица и други части на страната.
Семейство Джемиле и Муса Сюлейман приеха Елис като своя родна дъщеря, а Идрис и Рамзие Топчи – като свой син Сюлейман.
Сватбеният ден бе изпълнен с изключително приятни емоции и много щастие, които младото семейство и близките им ще помнят дълго време.
ЕРОЛ ЕМИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *