Тежки думи от майката на убития на пътя Никола: Всеки празник за нас е ад, а убиецът е пак зад волана!

Причинилият два пъти смърт на пътя Бейтула Исмаил отново кара кола! Този стряскащ слух достигнал до майката на загиналия Никола Терзиев. Пред сградата на Окръжния съд във Варна Анелия Терзиева заяви пред „Петел“, че не иска повече да мълчи, а да призове за промяна на законите.

„Имам чувството, че управляващите нарочно не променят законите, за да се избиваме! Правят го, за да не се интересуваме от това, което вършат“, заяви майката на убития на пътя Никола Терзиев преди началото на поредното дело по случая. Тя каза също, че има доверие в работата на съда. Според нея обаче законите трябва да се променят.

„Условната присъда за причиняване смърт на пътя не е наказание, а награда. Държавата направи така, че Бейула да се чувства безнаказан. Той не изпитва вина, достатъчно е да го погледне човек. Това е терорист, който тотално не зачита законите на България“, каза още Анелия Терзиева.

„Вчера научих, че от началото на годината са загинали 144 души на пътя. Това са 144 унищожени рода. Дядото на Никола, който имаше същото име като него, не можа да преживее станалото и почина. Всеки празник за нас е малък удар. Няма на кого да честитиш… Четеш за катастрофите и плачеш с близките на загиналите… Все ми е тая кой е възкръснал и къде е възкръснал“, каза още майката на Никола Терзиев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *