HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ НА ПЪТЯ ЗА БОДРОСТ! “Мерцедес” изхвърча от платното, прекърши дърво и падна от 7-метра по таван в река Бистрица

Лек автомобил “Мерцедес” на завой излетя от пътя и падна по таван в река Бистрица над Благоевград, водачът му, който бил сам в автомобила, оцеля, съобщава БГНЕС.

Пътният инцидент, при който по чудо няма пострадали, станал малко след 5 часа тази сутрин на пътя Благоевград – село Бистрица – курорт “Бодрост”.

На остър десен завой, на спускане към Благоевград, водачът на движещия се с несъобразена с пътните условия скорост автомобил „Мерцедес” губи контрол над него. Въпреки задействаните спирачки автомобилът излиза вляво от пътя, пречупва дърво и скача от 7-метрова височина, пада в реката върху предната си част, след което се преобръща по таван.

27-годишният водач успял да излезе сам през задната лява врата и потърсил помощ от преминаващи, спасил го е фактът, че по това време на годината в река Бистрица нивото на водата е ниско заради сушата.

На водача, който излязъл по бански от падналия по таван в реката автомобил, е взета кръвна проба за алкохол.

Това е поредната катастрофа със скок в реката на този завой, който въпреки това не е обезопасен. Поставени са само две гуми вместо мантинела. На 27 януари 2014 г. на същото място лек автомобил с четирима младеж падна в реката. Спасени бяха от благоевградски бизнесмен, на когото бе връчен медал от неправителствена организация, същият пое и скъпото лечение на един от младежите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *