HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тези битовизми доказват, че любовта ви е истинска

Понякога, особено след като делите дълго време едно легло с някой, ви се струва, че тръпката сякаш си е отишла. Не мислете, че е така – напротив – любовта ви е същата, дори по-силна, просто заема различна форма. Ето и кои са сигурните знаци за това.

1. Давате си съвети за работа
Нормално е всеки един от вас да се интересува от кариерното развитие на партньора си. Преглеждате заедно важните мейли, които трябва да се изпратят, коментирате отношенията с колегите, помагате си с писането на автобиография и т.н. Това не означава, че няма за какво друго да си говорите.

2. Избирате мебели и чаршафи
Планирате уикенд, в който да обикаляте мебелни магазини, за да си изберете масичка за кафе и комплект чаршафи. И най-хубавото е, че се вълнувате като малко дете!

3. Не гледате любимия сериал без “другарчето”
И дума не може да става някой от двамата да гледа новия епизод сам. Все пак, това е “вашият” сериал.

4. Спорите какво да вечеряте
Дали да си направите паста, или да поръчате китайско? Това, че на пръв поглед толкова елементарен спор може да ви изкара от равновесие, изобщо не означава, че вече не се обичате.

5. Заспивате на дивана
Има вечери, в които ви мързи да мислите за секс, какво остава да го практикувате. А е толкова топло и уютно на дивана под одеалото…

6. Понякога пишкате на отворена врата
Е, това се случва на двойките, които живеят заедно от поне няколко години, но пак е сигурен знак за доверието и комфорта във връзката. Същото важи и за пръцкането.

7. Разпечатвате снимки и ги слагате в рамки
Можете да прекарате цяла неделя, разглеждайки общи снимки и припомняйки си историите около тях. После избирате няколко любими и ги разпечатвате, за да ги поставите на видно място.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *